top of page

Abonneer je op de podcast via

  • Dennis van den Buijs

Wine Lady of The Year bij Wijncast?


Kathleen Van den Berghe van Château de Minière in de Loire is genomineerd als Wine Lady of The Year. Haar verhaal kon je al uitgebreid ontdekken in de tweede aflevering van Wijncast.

De organisatie achter de 'Sommelier of The Year' reikt elk jaar een extra prijs uit voor de 'Wine Lady of The Year'. Dat is volgens de organisatie "een dame die een daadwerkelijke bijdrage heeft geleverd in de uitstraling van de vrouw in de wijnwereld. Zowel in de wijnhandel, de wijnbouw, de journalistiek of eenieder die een waardig ambassadeur is voor de wijnpromotie in België." Wie het verhaal van Kathleen bij wijncast heeft beluisterd en haar wijnen al proefde weet dat ze een meer dan terechte kandidaat is!

De preselecties lopen en Kathleen reageert op Facebook trots dat ze de voorlopige long list gehaald heeft. Ze is al een paar keer genomineerd en wil het deze keer maar wat graag halen. Iedereen die dat wil kan voor haar of de andere kandidaten stemmen via de link in het bericht hiernaast.

De laureaat van 'Wine Lady of The Year 2016' was ook al uitgebreid te gast in aflevering 5: Virginie Saverys van Avignonesi. De collega's van VTM hebben goed naar Wijncast geluisterd want in het programma 'Succesrijk!' is Virginie één van de succesrijke Vlamingen die uitgebreid aan bod komt. Een teaser zie je hieronder. Voor de echte inhoud moet je uiteraard je schade hier bij Wijncast inhalen!

Comments


Beluister meer afleveringen

bottom of page