top of page

Abonneer je op de podcast via

  • Dennis van den Buijs

"Wijn" het verhalenboek van Dennis van den Buijs

Updated: Jan 30, 2023

n deze aflevering van Wijncast vertelt Dennis honderduit over zijn boek Wijn waarin je honderd verhalen ontdekt die je wil doorvertellen bij een goed glas. Bestellen doe je het snelst hier via uitgeverij Ertsberg.


Wist je dat bavianen van Pinot Noir houden? Dat de grote wijnkastelen in Bordeaux nooit hadden bestaan zonder Hollandse dijkenbouwers? En dat één luis bijna alle wijngaarden in Europa had vernietigd? In Wijn lees je honderd sprankelende wijnverhalen die je wil doorvertellen en die het nog leuker maken om over wijn te praten. Zonder dat je daar een vat vol afschrikwekkend wijnjargon voor nodig hebt.

Dennis van den Buijs neemt je mee op een wondere wereldreis doorheen de tijd, religie, cultuur, business en wetenschap die wijn is. In dit boek lees je wat je écht wil delen met vrienden en familie rond je favoriete fles. Van de druif in de wijngaard tot de godendrank in je glas: geen enkele sappige anekdote valt naast het vat.Het ideale geschenk voor alle wijndrinkers! Het is een boek boordevol weetjes en niet alleen voor kenners, wél voor elke liefhebber van een goed glas.Foto's © An Clapdorp voor Ertsberg en Wim Danneels

Comments


Beluister meer afleveringen

bottom of page