top of page

Abonneer je op de podcast via

  • Dennis van den Buijs

Nieuw - #SlokDown

Updated: Mar 22, 2020


Hey liefhebbers van een goed glas wijn én een goed verhaal! Door de 'lockdown' in België -oké officieel heet het niet zo- kan ik niemand meer fysiek interviewen voor Wijncast. Jammer...want wie heeft er geen zin in fijne wijnverhalen? Daarom lanceer ik #SlokDown. Micro-podcasts met mezelf aan het woord. Ik vertel wijnanekdotes, verhalen over druiven, streken, figuren, flessen en ga zo maar door. Ik beloof mijn best te doen om zo vaak mogelijk iets te posten. Maar het werk- en gezinsleven bestaan natuurlijk ook nog. Niets belet je trouwens om ook alle andere afleveringen van Wijncast te ontdekken!


De eerste #SlokDown is dus een feit. Hij gaat over de ongekroonde koning van Zuid-Italië: de Aglianico! Een heerlijke druif vol heerlijke verhalen. Je kan de aflevering hierboven streamen of rustig beluisteren via Spotify of je favoriete podcast-app.


Laat me zeker weten wat je ervan vindt en wat je nog wil horen! Volg @wijncast op Instagram, Twitter en Facebook.


En bovenal: gezondheid!


Flesinfo: Il Repertorio 2016, Cantine del Notaio, DOC Aglianico del Vulture. Bijna jaarlijks goed voor drie rode glaasjes in de Gambero Rosso. Importeur: Licata Vini waarvan je het prachtige familieverhaal hier kan beluisteren.


Comments


Beluister meer afleveringen

bottom of page