top of page

Abonneer je op de podcast via

  • Dennis van den Buijs

Aflevering 2 - Kathleen Van den Berghe - Château de Minière


'Een Belgische vrouw tussen de Franse wijnboeren? Dat wekt argwaan'

Wijn maken is een keiharde business. Als voormalig consultant dacht Kathleen dat ze haar toekomstige winst in excelbestanden kon gieten en voorspellen. Toen kwamen hagel, mislukte oogsten en personeelsproblemen. Om over de bemoeizieke Fransen nog maar te zwijgen.

Sinds 2010 runt Kathleen Van den Berghe samen met haar man Sigurd Mareels Château de Minière. Een heus wijnkasteel in Ingrandes-de-Touraine niet zo ver van Tours in de AOC Bourgeuil. Ze doen het al acht jaar op hun manier ook al botst dat wel eens met streekgenoten of het klimaat. De enige weg is die vooruit en die van de keuze voor kwaliteit.

Geniet van een pittige podcast met een gedreven wijnvrouw die weet wat ze wil.

Wie de elegante Cabernet Franc, Chenin Blanc, rosé of rode bubbels van Kathleen wil ontdekken, surft snel naar de online shop van Château de Minière. Na een paar keer klikken en betalen wordt de wijn simpelweg bij u thuis geleverd.

Foto's © Château de Minière

Beluister meer afleveringen

bottom of page